GoMorron!

GoMorron! Trots semester och inget pass på rättpsyk så har man varit uppe ett bra tag! Svågern kom in straxt efter 7 och undra om jag kunde assistera med startkablar då han skulle iväg o jobba! Hade iofs redan varit vaken stundtals då Freja o jag låg o brottades i sängen :) Vilken mys! Sen så ska Madde straxt köra sin lillasyster till ett ridställe där hon ska vara hela dagen, fast Madde kommer hem! Så jag funderar på att dra till Jakkan centrum med familjen och bara gå o titta och kanske fika. Borde bli lagom tills dess att Freja ska sova middag.

Freja har för övrigt lärt sig att säga både mormor och Markus. Även en hel del andra ord som man kan tolka som saker hon säger. Så duktig! Efter sin frukost nu så gick hon runt med en bit papper och torkade på golvet :)

Igår spelade jag en turnering som kosta $100+9 fast jag kvalade in för $21,8+2. En 5-manna sng där vinnaren vann en betald plats! Tyvärr busta jag på plats 88/293 med QQ vs AA. Synd! Första pris låg på $8100. Gick fortsatt minus igår. Inte så mkt ändå tror jag! Men jag tror jag lyckades dra 5-6 4:e platser i sng:er mellan 20+2 och 50+5. Riktiga jävla utdragningar! Tänkte att jag idag ska gå ner i nivå. Inte för att rullen kräver det, utan för att hitta tillbaka till mitt spel!

Tänker oxå passa på att önska Dawwe lycka till i Budapest där han är för att försöka klonka EPT! GL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0