Effektiv!

Just nu känner jag mig riktigt effektiv! Först va jag iväg idag o gjorde klart jobbet från igår! Va alldeles för pinsamt och tråkigt för att jag ska kunna skriva vad min arbetsgivare gav mig för uppdrag :) Så när jag kommer hem så softar jag en stund med lite bf2 online! Galet skoj spel! Därefter viker jag massa tvätt o hänger det som va kört i maskinen. Jag nöjer mig inte med detta! Jag pallrar mig ner till förrådet för att ordna plats åt en jävla massa saker. Nej jag överdriver inte!

Frejas spjällsäng, Våran gamla säng gavel, 4st köksstolar, Köksbordet har jag ordnat plats för. Mängder med påsar barnkläder. Då ska tilläggas att det redan va tok fullt i förrådet. Fanns redan 3 andra köksstolar, en annan sänggavel, 8 bildäck, andra möbler (tvbänk, cd ställ till väggen) diskmaskin, tvättmaskin, 2st barnvagnar, baslådor samt massa kartonger o gud vet vad!
 
Men det gick att stänga dörren iaf :D

Nu är jag helt slut!

Bäst av allt var att jag hitta min bok, Tänk rätt, bli Framgångsrik!

jadjofffndöfkmäfsdfmfn

BARA FÖR ATT JAG INTE SKA BERÄTTA FÖR MADDE VAD SOM HÄNDER O SÅ, SÅ SKRIVER JAG AV MIG FRUSTRATIONEN!!! BLIR HELT JÄVLA GALEN PÅ ATT MAN INTE KAN FÅ VINNA SOM DOMINANT!?!?!??!?!?!?!?!??!

Har 2st $50+2,5 sng uppe. Kör super turbo för att det ska gå snabbt, vilket skär ner kvaliten på spelet! Men i den ena hamnar vi allin där jag har K4 och han har K3 men tror ni inte att en 3:a kommer!? Jo då både på turn o river! I den andra så hamnar vi allin med hmmm är så tiltad så det står still nu! Hur som helst så va det bara 1st 5:a som kunde rädda honom på rivern. Och det kommer ju givetvis!

Fucking jävla fisk jävlar!!!!!!!!!!!!!!

Trevligt Besök & Underbar Dag!

Jag ska vara tråkigt kortfattad! Idag spenderade jag och Freja ca 3 timmar på busfabriken tillsammans med min lillebror o Frejas kusin William! Vi hade galet skoj!

På kvällen kom Matte och Titti förbi på vin, öl och monopol samt en massa skit snack! Va galet najs!

Just nu ligger mina älsklingar i våran säng o sover så sött! Freja vaknade till precis när Matte o Titti skulle gå för en stund sedan! Tror mammsingen hade saknat henne, plus att det blv nåt glas vin för mkt!

Imorrn hoppas jag på grind på kvällen hemma hos Dawwe! Men på dagen lutar det åt bus fabriken på nytt, fast denna gång har Matte varit övermodig och lovat oss sällskap :D

Peace out!

Hur dagarna ser ut

Så kan det se ut när man skottar :)
Rätt vanlig syn när jag spelar nu :)

AJ SOM FAN!!!!!!

Efter att ha fått en massa gjort här hemma under kvällen, så skulle vi ta en dusch. När jag va klar sa Madde att jag skulle gå ur duschen. Mmmm visst! Ville försöka glida förbi henne av nån konstig anledning (kunde juh gått ur därifrån jag stod) sen vet i fan va som hände, men jag föll över badkars kanten och rätt ner i en badbalja på golvet, full med Frejas badleksaker! Drog höften rätt in i badkars kanten och fingret värker nåt otroligt!

Annars då!? Jag åkte på att jobba igår. Va på Experts lager o gjorde ett totalt iq befriat jobb. Sen for vi till Ikea för att vi tydligen skulle ha värmeljus. Konstigt att kvittot trots det blev ganska långt och det var fyr siffrigt och första siffran var inte 1 :)

Var hemma hos Matte ett bra tag idag. Bara softa med kaffe, youtube klipp och Call of Duty World of War! Duktigt najs att bara hänga med en polare så där! Kvällen ägnades åt att återställa vårat o Frejas rum, eftersom Madde igår hade fått för sig att byta våra rum, trots att jag tyckte det va en dålig idé. Men nu blev det bara för en natt och hon har erkännt att jag hade rätt! Sug på den ni, för det ska jag göra resten av livet :D

Kvällen har även ägnats åt att jaga lilla Freja. Hon har fått en egen ny säng så hon kan gå ur den själv. Jag överdriver inte det minsta om jag säger att hon kom ut över 100ggr ikväll.  2½ timme tog det innan hon somna trots att hon va såååå trött! Lilla sötisen. Ska bli mysigt o spännande att se henne komma in till oss imorrn!

Nu ska jag ta mitt handikappade finger o lägga mig, trots att jag inte är det minsta trött! Bye!

!!!Senaste Nytt!!!

God morgon, god middag och god kväll! Ja det är inte bara hela planeten Tellus ekonomi som har låg konjuktur. Även den här bloggen har gått på en sparlåga, som knappt varit märkbar! Eller knappt o knappt, det har inte hänt ett dugg! Men här kommer iaf ett inlägg. Det har, tro det eller ej, varit folk som frågat om jag lagt ner den. Men så är inte fallet. Det är säkert en månad sedan jag skrev något, så det har, som ni säkert förstår, hänt så sjukt mycket i våra liv. Jag kommer säkert inte kunna komma ihåg att skriva allt, men lite grejer ska jag minnsann plinta ner.

I skrivande stund har jag gjort ett första försök att få upp Madde ur sängen. Freja är redan på dagis. Själv har jag någon form av beredskap. Jag ska inte bygga microvågsugnar förens nästa år, så jag ska bli utplacerad på andra ställen, dock har dom inte haft något åt mig ännu, så jag är standby på telefon så fort något dyker upp. Under tiden får jag leka poker proffs. Jag kommer sluta skriva summor o liknande här. Kan iaf berätta att jag senaste tiden fortsatt spela på min stejk från Erik. Men när jag kände att vi behövde få in pengar snabbt, så satte jag in en summa själv, för att ta ett ordentligt skott! Det lyckades! Göttans! Har även slutat berätta för min älskling hur det går, vilket jag tror är nyttigt för både henne o mig!

Vi skaffade för någon vecka sedan, en ny bil :D Så jäkla skönt! Våran gamla skulle kosta alldeles för mycket att reparera kontra vad värdet är vid försäljning på den. I och med att vi åker mycket till Stockholm så vill jag ha en säker bil att stoppa mina fina flickor i. Det blev en Citroën Xsara Picasso 1.8 av årsmodell 2004. Den hade en tidigare ägare, med komplett servicebok och rullat ca 6500 mil, så lagom inkörd. Vi är galet nöjda. Ni hittar bild på den i Maddes blogg. Tror att Madde o Freja döpte den till Gingerbread, bara för att Freja är helt såld på pepparkakor :)

Vi har varit i Stockholm förra helgen. Jag jobbade inget, utan bara njöt. Vi var ute hos svärfar då Maddes lillasyster fyllde 15 och det var riktigt trevligt! Vi kom hem tok sent! svärfar har för övrigt sagt att han ska hjälpa oss ordna bostad i Stockholm, hoppas verkligen han lyckas!

Igår var vi en sväng ner till min farfar.
Han mådde bra och var glad att se oss men framförallt Freja! Vi fick julklapp och Freja oxå! Alltid kul att vara där o få ge honom updates på hur det är med allt!

Pappa och Irené är sedan i lördags i Thailand. Dom skulle vara där i 2 veckor tror jag! Dom har det bra vad jag vet. Skönt för dom att komma bort lite! Dom var för övrigt här på fika för 1½-2 veckor sedan. Händer inte allt för ofta, men det var skoj! Freja fick en så sjukt söt klänning som Irené hade hittat i nån butik i Tranås. Hon sa att så fort hon såg den så kunde hon direkt se framför sig när Freja hade den på sig. Väldigt gulligt o snällt! Bild på den hittar ni även oxå i Maddes blogg :)

Som sagt, finns mycket mycket mer att skiva, men jag måste ge mig på väcknings försök nummer två nu :)

RSS 2.0