Utmaning!

Jag föddes i: Norrköping 1983
Jag växte upp i: Valdemarsvik 1983-1995 sen Norrköping 1995 - idag
Jag bor just nu i: Norrköping
Jag vill bo i: Stockholm (På G)

Hur många förhållanden har du haft: 3 seriösa
Hur många av dem var bra: Alla!?
Har du vart tillsammans med en våldsam kille/tjej: Ja
Vilken av dina killar/tjejer kysste bäst: Madde
Var det kärlek vid första ögonkastet med din nuvarande: Ja, men erkände det inte!
Har du vart otrogen: Ja det har jag
Berättade du det: För långt efter!
Har du blivit bedragen: Ja det också
Berättade han/hon det: Ja

Ditt bästa sommarminne: Svårt att välja & När Freja föddes
Det absolut bästa förfesthaket: Föredrar hemma hos någon
Vackraste Stället du vart på: Maddes hjärta :)
Det finaste du vet: Mitt allt - Min Freja ♥

Nämn en kändis [kille] du vill ligga med: Helst ingen :D
När du endå är på g, en tjej också: Liv Taylor
Vem tycker du sjunger bäst av alla sångare: Mycket bra fråga
Vilken musik föredrar du: Softrock efter madde, men gillar mkt blandat!

De mest spännande stället du haft sex på: På ett kontor i ett Garage och på toan på nattklubb
Gillar du S&M: Nix
Vad är sexigast på en kille/tjej: Ögonen (dom säger allt)
Är utseendet viktigt: Ja
Har du bra självförtroende: hehe kan man nog påstå! :D
Finns det någon du är avundsjuk på: Ibland
Tror du att någon är avundsjuk på dig: Borde dom va! Jag har juh lagt beslag på Freja och Madde!
Vad ska du göra när du gjort klart utmaningen: Titta på vänner och låta Madde somna på min arm!! ♥

Jag utmanar:

hehe känner typ ingen med blogg, förutom min skaert!

Nödvändig shopping

Idag när jag kom hem från tråkjobbet så skulle hela familjen åka iväg på jakt efter en ny dammsugare! Den vi har är klippt värdelös! Vi tänkte oss något i 500 kronors klassen. Till slut hittade vi en jätte fin och bra med hepa filter o allt! Dock slutade kalaset på det tre dubbla beloppet, men vad gör det om hundra år!? :) Den ska tydligen heta Sune, enligt Madde! Tjejen som ska döpa allt :) Inte nog med det så fick man med en mp3 spelare på 2gb! Soft! Jag som behöver en sån till jobbet! Vi avslutade med att äta en sen middag på donken! Alltid lika gott och Freja uppskattar det till tusen :)  Btw så ringde dom idag och undra om jag kunde jobbat på rättpsyk ikväll! Fan oxå! Jobbade där igår! Va så skönt o skoj att komma tillbaka! Va en del o göra med larm o bältning o grejer! Hann dock med att spela en del Call of Duty 4 på Xbox 360! Galet skoj! Dom undra om jag kunde jobba dubbelt, men det gick juh inte eftersom vi skulle hem hit.


Nu ska jag straxt mysa med sötisen, har bara spelat lite! Blev +1 inköp igår tror jag och ca 2 inköp + idag! Gött! Snart reparerat den där ap dåliga dagen! Skulle nog kunnat spela vidare ett tag och ökat på ytterliggare! Kände mig riktigt stabil och hade marginalerna på rätt sida, men ville juh se vem som åkte ur idol :D Skapligt skön hon Loulou! Fullkomligt strålar om henne!


Ska ta en snabb dusch nu, så fort jag forskat lite i distansutbildning till mentalskötare! Funderar starkt på att utbilda mig till det! Blir riktigt bra att ha det när vi flyttar till Stockholm. Då kan jag söka mer jobb på typ rättpsyk huddinge, psykakuten, st göran osv! Vill verkligen flytta! Va så trist att åka ifrån Stockholm igår! Blir verkligen avis på alla bilar som kör norrgående riktning på söndagskvällarna! 


Imorrn är det träning igen! Varit borta ett tag nu pga sjukdomar o så. Kanske har missat att berätta att jag tränar Thaiboxning! Matte som lurat in mig på det! Fick mig att lova att följa med på fyllan och jag höll mitt löfte och fastna direkt! Man kan alltså lova bra saker med alkohol i kroppen :)


Sov gott!

ÄLSKAR DIG!!!

Jag Älskar Dig av Hela mitt Hjärta Madde!!!

Galet frustrerande!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi kom för ett tag sedan hem till min underbara svärmor! Freja har fått lägga sig efter en lång bil tur och ett par timmar på gammelfarfars 90års kalas somför övrigt var trevligt och innehöll mycket god mat och dryck!
Mammas flytt har oxå gått bra, jag stressade som ett as och var garanterat den som sprang mest! Men en sak är säker.... Aldrig att jag flyttar henne igen! Herregud, att en människa kan ha så mycket saker (läs skit)


Nu skulle jag sätta mig och logga in på poker klienten då en inbjudnings turnering för VIP spelare börjar vid 22:00. Den går en gång i månaden och har en garanterad prispot på $10k. K står för tusen så ni vet det i framtiden. Men hursomhelst så trycker jag på logga in och får då upp ett fönster somsäger att jag redan är inloggad! TILT!!! Jag vet i fan om jag har missat att logga ut på datan där hemma! Så nu ska vi be till gudarna att supporten är snabb på att svara på mitt mail!


Ska vara lite social nu medan jag väntar!

Take care!

Ensam hemma

Ja nu stämmer det ju bara delvis, eftersom jag har Freja hemma :) Men Madde är iväg och jobbar på sin praktik! Är så sjukt stolt över henne. Jag har precis plockat iordning här hemma o donat med en liten överraskning till Madde :) Har varit på en 2 timmar promenad med Freja. Va bland annat hos Erik på elgiganten o lämna in Maddes mobil, som Freja slängde i toan häromdagen :D Stört skoj ;P På vägen hem lärde jag henne räcka ut tungan, så jag har nästan skrattat käken ur led. Igår var Dawwe och Jane här på fika innan familjen skulle storhandla! Va riktigt trevligt! Blev mycket poker snack, men det kan juh bero på att Dawwe är en sjukt bra spelare som oftast lirar dagligen om summor som är över våra årslöner. Helt vrikat! När jag va hemma hos honom en kväll så va han tvungen att springa på toan och hade 4 bord igång. Han fråga om jag kunde ta över.... Så där satt jag med nånstans mellan 200 och 300 TUSEN svenska kronor framför mig :D Helt galet va hjärtat slog och det pirra i magen :)
Nu har älsklingen kommit hem och hon hade köpit honungs marinerade revensspjäll MUMS!!!!!!!!!!!  Älskar det!
Får se om det blir spel ikväll! Gick apdåligt igår :(
Imorrn ska jag hjälpa mamma att flytta, kommer bli galet stressigt, för att klockan 14 startar en middagsbjudning i Stockholm då Maddes farfar Börje fyller 90 år! Gratulationer! Vi kommer komma senare, men flytten startar runt 9 och det är ca 6 mil mellan bostäderna! Stoffe kommer köra och domdera kan jag lova! Ragga folk!!
Nu måste jag attackera revbenen :D

Later!

Säng dags!

Jaha, då va kvällens berg o dal bana slut! Slutade ca 1 inköp back! Första backdagen sedan i lördags! Alltid lika surt!  Men det kunde varit värr (o även bättre då jag stundtals låg 1 inköp upp)

Men ibland är allt bra riggat! Vi är 2st som synar en höjning pre flop och alltså totalt 3st i poten. Jag sitter med AQ och floppen visar TJK vilket gör att jag floppar stegen. Finns 2 hjärter ute och när båda checkar fram till mig, så betar jag 0,70 i en 1,20 pot (dollar) Fi som höjde pre slår om till ca $3. Jag går allin och han synar! Älskar att se honom visa AA där! Sen kommer turn A följt av river T, vilket ger honom kåken! Rigg!?

Aja, nu ska jag in till sängen som jag renbäddade så duktigt tidigare! Mysa med älsklingen o låta henne somna på min arm till ett vänner avsnitt! Standard! :D

Sen upp imorrn vid 05:00 BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Sleep Tight!

Grind

Dags att sätta sig o grinda nu! Kommer bli 6 bord på cdpoker där jag spelar för tillfället! Trivs galet bra!
Kommer berätta mer sen, men jag är stejkad av min gode vän Erik, men sista tiden har jag varit i en galen svacka. Det har bara inte funkat för mig. Tog en längre paus och i lördags natt satte jag mig efter att ha kommit hem från bilträff/race med min andra underbara polare, Matte!
Jag hade då ganska exakt $50 på kontot. Efter gårdagskvällen ar jag straxt över $186, vilket är ett ordentligt lyft! efter 3 kvällar hade jag ökat bankrullen med över 250%.

Time to grind!

Intro

Jaha, då var man igång :)
Efter att ha pratat om att starta en blogg ett bra tag (efter påtryckningar från min kära sambo) så blev det dags igår!
Jag fick lova dyrt o heligt att blogga ordentligt om hon fixade min design! Det var egentligen det jag väntade på!
Hon är juh grym på blogg design!

Vem är jag då? En del av er har full koll på det, men andra lär inte ha en susning. Är det något ni vill veta eller undrar över, så är det bara att lämna en kommentar så svarar jag.

Kortfattat kan man säga att jag heter Christoffer, men kallas vanligast för Stoffe. Jag bor i über trista Norrköping tillsammans med min fantastiska flickvän Madde och min underbara dotter Freja.
Jag jobbar på ett bemanningsföretag och har varit uthyrd till samma ställe i snart 1,5 år! Bygger microvågsugnar.... Det är ungefär lika trist som det låter :)
Jag jobbar även extra på rättpsyk i Stockholm. Där har vi däremot ett galet skoj jobb! Please give me fulltime! :)
Vad har jag då i Stockholm att göra!? Jo, min sambos underbara familj bor där uppe och vi längtar massa till att flytta dit, så fort Madde är klar med sin utbildning till Undersköterska, ja då sticker vi!

Annars älskar jag att spela poker, och då främst på nätet. Är en vinnande spelare, men håller tyvärr till på microstakes ännu. Men mer om det senare. Bloggen kommer handla mycket om poker iallafall.
Har även ett stort bilintresse, även fast jag inte har mina sportbilar kvar. Bilder och info lär komma.

Jag tänker försöka hålla den här bloggen fri från skitsnack osv, men det är klart, jag kommer säkert att gå loss ordentligt om jag sprungit på någon tursam fisk på pokerborden :D

Jag har säkert missat en massa relevant fakta, men då får ni hojta till som sagt!

Ny Blogg!

Detta är min nya blogg!
Fan vad ni kommer att älska den!

Ciao!

RSS 2.0