Söndags morgon

Sitter här i soffan hemma hos svärmor och har redan varit uppe sen klockan 7. Freja ligger bredvid mig och tittar på teletubbies. Älsklingen får sovmorgon idag, men Markus har vi sparkat upp! Den här veckan har verkligen Markus varit Frejas stora favorit! Hon ska hela tiden vara med honom och han fullkomligen älskar att vara med henne. Värmer jätte mycket! Lite halvsurt bara när man själv blir dissad framför honom :) Men så länge Frejsan är nöjd så :)

Vi ska tillbaka till Norrköping idag för att få vara lite själva plus att Madde tycker det känns lite bättre när jag åker på morgonen än att dom skulle åka buss/tåg hem och sedan komma hem till en tom lägenhet.

Jag ska försöka börja blogga mer nu när jag inte är "hemma" om dagarna. Kanske kan vara nyttigt att skriva av sig då :)

Skriver vid annat tillfälla om nya jobbet och allt sånt! Trodde det skulle bli en hel del spelade nu när jag är här uppe! Men sista 4 dagarna har varit en galen bergodal bana! Tär på självförtroende och psyke! Måste sluta skotta o såna dumheter! Nya tag när jag pallar! Skulle jag varit nybörjare skulle jag aldrig mer spelat efter dessa dagar :(

Ska nog till lekparken nu :) Sandkakor is da shit!

btw lycka till med bilen idag Markus! :D

RSS 2.0