Särbo

Ja nu va det inte lika långt mellan inläggen :) Men jag är ändå inte så sugen på att skriva! Ska först berätta att jag sist skrev att jag inte kommer nämna pokern, för att min skrockfullhet sätter in och jag backar en massa! Så blev det efter förra inlägget bara för jag nämnde pokern :) Men va fan! Nu börjar det ordna upp sig! :)

Skulle faktiskt kunna haft en ganska trevlig bankrulle, men vi har unnat oss en del o det har behövts pengar, annars har det varit en del trevliga tillfällen! Ska se om jag kan greja upp en bild från en turnering. Ena sidan jag lirar på har VIP turneringar som man blir inbjuden till! Jag blir alltid bjuden till samtliga som går en gång per månad. Bilden kommer vara från en som har en garanterad prispot på $5000.

Någon som undrar om rubriken? Jo det är så här... Jag blev varslad från bemanningsföretaget jag jobbar på. De varslade först 25, som sedan blev 50 och som nu har blivit 75... Hårda tider! Lite halv jobbigt iom att jag boomat att va med i a-kassan, så det gällde att hitta jobb! Lagom svårt i dessa tider! Och är man bara gymnasieekonom så gör det inte saken lättare! Har iof en ganska bra CV och en hel del bra referenser. Sökte jobb både i Norrköping, men även i Stockholm, efetrsom vi ändå har tänkt flytta upp dit vid årsskiftet, så vore det juh najs o redan ha ett jobb där.

Som många vet, så jobbar jag extra på rättspsyk. Ett gift par som också jobbar där, men som jag ändå aldrig hade träffat, ska öppna ett nytt privat korttidsboende för psykiskt sjuka, psykiskt funktionshundrade samt somatiska personer. Min gode vän Ronny (Maddes kusins man, som ordna rättspsyk jobbet) har jobbet med paret i flera år och la in ett gott ord för mig. Så jag fick träffa dem och lyckades med min charm och karisma ;) få jobbet som mentalskötare, trots att utbildning saknas och jag har inte ens ½års erfarenhet från vården. Eller jag har juh 40 timmars sjukvård från lumpen :D

Så de som säger att utbildning är super viktigt o att kontakter inte alls är så viktigt, kan slänga sig i väggen :D Känns dock lite små taskigt att glida in på en räkmacka när min älskling och hennes härliga klasskompisar kämpar som små tokor för att utbilda sig till ett sådant jobb :)

Grejen är nu att jobbet är i Upplands Väsby så jag kommer jobba som en tok efter mitt schema och försöka byta en del pass så jag kan åka hem och vara hemma flera dagar i rad. Men när jag väl är där uppe så kommer jag jobba! Finns massa extra pass att ta, både dag, kväll och natt! Så lönespecerna ska vi se fram emot hade jag tänkt! Under tiden kommer jag bo och även stå skriven hemma hos svärmor! Detta pga att jag ska stå i bostadskö, så vi har en sportslig chans att få bostad när Madde, Freja och Bärsisen kommer upp för gott :D Längtar som fan!

Madde kommer att fortsätta plugga här eftersom hon har en så underbar klass, men vi har sett till att hon får lämna Marielund och flytta till en 2:a. Hon får känns sig trygg, men viktigast av allt är att dörren är mittemot min mammas :) Suveränt om min gravida skaert behöver nån hjälp, och då framför allt när hon ska ha praktik och det kommer infalla på en del kvällar och nätter! Min underbara mamma har lovat att ställa upp och hjälpa Madde så mkt hon kan beroende på sitt eget jobb o så! Men du är guld värd mamma! Jag uppskattar det verkligen! What goes around, comes around! Så vänta dig något i framtiden :)

Näe, nu ska jag försöka locka med mig Madde i badet ;P

Blir nog inget spel ikväll, även om det suger i pokersinnet efter en lyckad dag tidigare! Hade btw super skoj igår med min poker buddy Rickard aka Motox. Vi satt på samma bord (4st) på svenska spel igår och hade våra duster! Tror dock han vann slaget, men inte kriget ;P Sjukt najs att pepa varandra och ge tips och feedback på spelet!


btw jag nickar viking2000  Det står 693 deltagare och vinsten blev härliga $1150 som vid den dagens kurs va ca 10 000:-

Its alive :)

hehe ja inte blir det mkt text här, men just nu ligger min skaert bredvid mig och små sover. På hennes mage så sitter min lilla sessa och leker med en leksaks borrmaskin och i bakgrunden rullar Monsters Inc på dvd:n. Galet underbar film, även fast vi fått se den många många ggr nu.

Kommer inte bli långt det här, men det händer stora o viktiga saker i våra liv. Den 30/8 är det beräknat att Freja ska bli storasyster! Så underbart! Inte planerat men väldigt välkommet! Sen händer massa andra roliga saker oxå, men det tar vi vid annat tillfälle!

Pokern flyter på och jag tänker inte gå in närmare på det just nu, eftersom jag alltid tok rasar så fort jag skrivit ut siffror här :) Men nån bild kanske kommer nån dag om min fina duktiga älskling vill photoshopa ihop något. Måste säga att jag är galet imponerad över hur skicklig hon är på photoshop när hon är självlärd. Hon kanske har använt det lite i skolan för många år sedan, men annars är det instruktions videos på youtube och exprimenterande som leder fram till alla hennes fina skapelser :)

Vet inte vad jag ska skriva mer just nu. Kommer mer info o nyheter vid senare tillfälle, men nu vet ni iaf att jag ska bli pappa igen :D Så underbart! Bäst av allt är att mina barn har världens vackraste och absolut bästa mamma! Är så glad, stolt och tacksam för att hon är mamma till dem!

RSS 2.0