Ta da :)

Wow, 2 inlägg inom loppet av 24 timmar... när hände det senast! Har varit på jobbet nu i straxt över en timme och har väldigt många kvar! Men jag känner mig piggare och fräshare än igår iaf. På vägen hit så pratade jag med min tjejer och fick höra Frejsan säga att hon älskade sin pappa :D Finns inget som värmer så mycket!
Imorrn måste jag få ordning på alla papper o all post hemma hos svärmor och jag måste få tag i mitt schema så jag kan pussla ihop det med alla tider jag fått på rättpsyk i sommar. Måste även se till att få tummen ur röven o ringa till ett boende i Märsta som jag blivit tipsad om, men som oxå en kollega har pratat med, så de vet att jag ska ringa och dom vill det. Har även ett extra tim jobb på G, men jag har inte hört mer efter intervjun. Är tydligen en person till jag måste träffa. Va ett tips från syrran/verksamhets chefen på jobbet, som tyckte jag skulle kolla extra jobb där, då han va med o starta upp det 95! Galet najs med många inkomstkällor. Gäller bara att få allt och pussla ihop det! Men men, det fixar sig!
Allting löser sig alltid på något vänster!
Nu blir det lite slö surfande och snacka skit med Wadde :)
Take care

Älskar mina fina tjejer där hemma! Saknar er hur mycket som helst!

Va svårt det ska va

Ja, att det ska vara så svårt att skriva ett inlägg då o då!? Ska bara kortfattat få ner lite text. Är helt slut i skallen nu. Söndagsmorse gick jag upp vid 8 och kom i säng runt  01 då älsklingen o jag va duktiga o packa köket! Är juh mindre än 2 veckor kvar till flytt nu. Grejen va bara det att jag skulle upp vid 04, för att sticka till Stockholm o börja mitt pass på rättpsyk. 07-15 va jag där o sen hem till svärmor o krasha på sängen i 3 timmar för att sedan åka till en annan avdelning på rättpsyk och jobba natt, vilket är 21-07. Så snart ska jag hem o tok skalla kudden :) Trist bara att mina 2 fina tjejer + bebis inte kan vara där o hålla om mig. Men snart har skaerten sommarlov o det blir stockholm för så gott som hela slanten tror jag. Hoppas iaf! Vet att vi minst en vecka ska få låna en villa som tillhör en kollega på rättspsyk. Ska bli najs! Hon och hennes man blev jätte glada...precis som jag :)
Måste nog ta o avsluta nu o fixa lite grejer till dagpersonalen som börjar droppa in. Går på o kör inatt oxå!

Miljoner pussar till min underbara familj som jag längtar sönder mig efter!

RSS 2.0